Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Obavještenje o zloupotrebi brenda Manpower

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije Manpower, obavještavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao Manpower koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.

Pored navedenog, ova lica zahtjevaju finansijsku nadoknadu od kandidata za svoje usluge zapošljavanja. Kanali komunikacije sa kojih dolaze ove ponude obuhvataju aplikacije Viber i WhatsApp, ali i sve društvene mreže.


 


Usljed sve učestalijeg kontaktiranja kandidata i zloupotrebe imena kompanije Manpower, ovim putem bismo željeli da istaknemo da kompanija Manpower ne naplaćuje kandidatima uslugu traženja posla. Naime, ni u jednom segementu procesa regrutacije i selekcije se ne zahtjeva bilo kakva vrsta naknade usmjerena prema kandidatima koji su u potrazi za novim poslom.


 


Kompanija Manpower je preduzela sve formalnopravne radnje kako bi zaštitila interese kandidata, poslovnih partnera i sopstvenu reputaciju, ali i zaustavila i sankcionisala ove aktivnosti.


 


Naglašavamo da kompanija Manpower nije u mogućnosti da preuzme odgovornost za eventualne zloupotrebe koje mogu proisteći prema kandidatima koji se prijave na ove oglase, a iza kojih ne stoji globalna kompanija Manpower.


 


Za sve dodatne infomacije i savjetodavnu pravnu podršku u vezi sa predmetnom temom stojimo na raspolaganju na: office@manpowergroup.ba.

21.12.2020

Održan vebinar na temu "Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija"

U četvrtak, 10. decembra kompanije Manpower i Assert International su imale čast da budu domaćini online regionalnog panela na temu „Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija“.

21.10.2020

Aleksandar Hangimana je imenovan za generalnog direktora i partnera novog klastera Manpower za Jugoistočnu Evropu

Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster Manpower za Jugoistočnu Evropu koji obuhvata Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Bugarsku.

02.10.2020

Prezentacija projekta „Poslovna inkluzija“

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su kompanije Manpower i Assert International u srijedu, 23. septembra u prostorijama kompanije Manpower organizovale prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“.