Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Aleksandar Hangimana je imenovan za generalnog direktora i partnera novog klastera Manpower za Jugoistočnu Evropu

Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster Manpower za Jugoistočnu Evropu koji obuhvata Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Bugarsku.

Manpower je najstarija globalna kompanija za pružanje inovativnih kadrovskih rješenja. Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster Manpower za Jugoistočnu Evropu koji obuhvata Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Bugarsku. U okviru ovih pet važnih tržišta, klaster zapošljava sto šezdeset pet profesionalaca koje će ovom integracijom intenzivirati regionalnu saradnju i osnažiti fleksibilnost prilikom kreiranja poslovnih rješenja.


 


 


Cilj novog klastera je da se dodatno lokalizuje i personalizuje podrška klijentima i partnerima kroz kreiranje jedinstvenog portfolija usluga u cijelom regionu Jugoistočne Evrope. Jedan provajder i jedinstveni standardi su principi kojima se vodi većina multinacionalnih kompanija radi optimizacije troškova i osiguravanja praćenja kvaliteta usluge. Prateći ovaj trend, kompanija Manpower i ovom transformacijom u Jugoistočnoj Evropi još jednom dokazuje da potrebe svojih partnera i klijenata stavlja u prvi plan.


 


 


Novi generalni direktor i partner klastera za Jugoistočnu Evropu je Aleksandar Hangimana, dosadašnji generalni direktor Manpower za jadranski i region Balkana.


 


 


Potreba partnera i klijenata kompanije Manpower se ogleda u tome da imaju jedinstvenog pružaoca usluga koji je prisutan na regionalnom tržištu, kao i da svojim personalizovanim i agilnim pristupom može da odgovori na sve moguće zahtjeve u oblasti ljudskih resursa.  Kao odgovor na tržišne potrebe, kreiran je integralni pristup podrške koji obuhvata proces regrutacije, selekciju, istraživanje, procjenu i razvoj kadrova”, izjavio je Aleksandar Hangimana, generalni direktor i partner Manpower za Jugoistočnu Evropu.


 


 


Za sve dodatne infomacije u vezi sa ovom važnom transformacijom Vam stojimo na raspolaganju na: office@manpowergroup.rs.

21.12.2020

Održan vebinar na temu "Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija"

U četvrtak, 10. decembra kompanije Manpower i Assert International su imale čast da budu domaćini online regionalnog panela na temu „Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija“.

12.10.2020

Obavještenje o zloupotrebi brenda Manpower

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije Manpower, obavještavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao Manpower koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.

02.10.2020

Prezentacija projekta „Poslovna inkluzija“

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su kompanije Manpower i Assert International u srijedu, 23. septembra u prostorijama kompanije Manpower organizovale prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“.