Uloguj se
manpower about us background

Manpower Bosna i Hercegovina

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom svijeta, Manpower predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbjeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rješenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost.

Manpower ulazi na tržište Bosne i Hercegovine 2018. godine gdje razvija ekspertizu na najvišem mogućem nivou.

Sa više od 90 interno zaposlenih u regionu, kompanija Manpower Bosna i Hercegovina se trudi da obezbijedi odličnu uslugu našim mnogobrojnim klijentima.
O kompaniji
Globalni lider u pružanju inovativnih kadrovskih rješenja 
Pokrivenost teritorija
Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Albanija, Sjeverna Makedonija 
Kancelarije
Sarajevo

Ljudi

Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, vjerujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.
Mi pomažemo ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku.
Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspjehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspjehe.

Znanje

Dijelimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumio šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje.
Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unaprijedili naše odnose, rješenja i usluge.

Inovacije

Na osnovu razumijevanja svijeta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom svijeta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo.
Ne prihvatamo status quo. Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova.
Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvijek uspjeti, ali nikada ne izlažući naše klijente rizicima.
right arrow manpower
left arrow manpower
Broj
zemalja
80
Globalne
kancelarije
2,900+
Zaposlenih kandidata
3.4M
Završenih treninga
11M
Manpower je multinacionalna kompanija porijeklom iz SAD-a, sa sjedištem u Milwaukee-u, država Wisconsin. Preko 70 godina, mi pružamo kompanijama sveobuhvatna rješenja iz oblasti ljudskih resursa.
Već nekoliko godina zaredom, Manpower je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena od strane Ethisphere Instituta za najetičniju kompaniju na svijetu.

Fortune
World’s Most Admired Company

Manpower je proglašena za jednu od najcjenjenijih kompanija, i nalazi se na Fortune-ovoj listi već sedamnaestu godinu zaredom

Globalno predstavništvo

100 Manpower Place,
Milwaukee, Wisconsin 53212, USA

Strateški partner Svjetskog ekonomskog foruma

Posljednjih 15 godina kompanija Manpower je strateški partner Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

Forbes Global 2000

Manpower je rangirana na 1330. Mjestu na Forbes Global 2000 – listi najvećih svjetskih kompanija

Lider u pružanju recruitment process outsourcing (RPO) usluga

Manpower je prepoznata kao globalni lider u pružanju recruitment process outsourcing (RPO) usluga od strane Everest Group PEAK Matrix

Najetičnija kompanija u svijetu

Već nekoliko godina zaredom, Manpower je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena od strane Ethisphere Instituta za najetičniju kompaniju.