Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Prezentacija projekta „Poslovna inkluzija“

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su kompanije Manpower i Assert International u srijedu, 23. septembra u prostorijama kompanije Manpower organizovale prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“.

Marija Škrbić Dražić, Coordinator for Community Development & Social Responsibility iz kompanije Manpower predstavila je projektne aktivnosti potencijalnim partnerima projekta, a sve u cilju osnaživanja zapošljivosti teže zapošljivih grupa građana/ki Srbije. Milica Mišković, programska menadžerka Foruma za odgovorno poslovanje nam je ukazala na važnost inkluzije poslodavaca, ali i na izazove sa kojima se suočavaju osjetljive grupe građana/građanki prilikom zaposlenja.


 


Putem pružanja besplatnog programa za procjenu, fokusiranog na snage i potencijale, a sa druge strane radionicama usmjerenim na sticanje dodatnih vještina i znanja učesnika projekta, ovaj program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima ovog projekta. Sa druge strane, projektne aktivnosti će biti usmjerene i na podizanje svijesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.


 


Predstavnici realnog sekora, komora i Foruma za odgovorno poslovanje diskutovali su o mogućnostima da zajedničkim snagama što kvalitetnije doprinesu realizaciji projektnih aktivnosti.


 


Zahvaljujemo se predstavnicima kompanija, privrednih komora, kao i  o Milici Mišković na produktivnoj diskusiji.

21.12.2020

Održan vebinar na temu "Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija"

U četvrtak, 10. decembra kompanije Manpower i Assert International su imale čast da budu domaćini online regionalnog panela na temu „Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija“.

21.10.2020

Aleksandar Hangimana je imenovan za generalnog direktora i partnera novog klastera Manpower za Jugoistočnu Evropu

Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster Manpower za Jugoistočnu Evropu koji obuhvata Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Bugarsku.

12.10.2020

Obavještenje o zloupotrebi brenda Manpower

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije Manpower, obavještavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao Manpower koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.